Незабутня зустріч

10.06.2013 15:40

НЕЗАБУТНЯ  ЗУСТРІЧ

Цей сонячний день надовго запам’ятається вихованцям Гадяцького дошкільного навчального закладу № 6 «Сонечко». Адже до них завітали герої улюблених казок та мультфільмів: Спанчі Боб, Вінні Пух, веселі клоуни, Ведмедик та чарівне Літечко. Під ніжні звуки музики вони розповідали вірші, бечівки, загадували загадки, водили хороводи та грали з дітлахами в цікаві ігри.

   

Радості і захопленню малят не було меж. Жодна дитина не залишилася поза увагою гостей. Це було справжнє свято краси і щасливих посмішок. А подарували його дошкільнятам студенти другого, третього, четвертого курсів спеціалізації «Видовищно – театралізовані заходи» та другого курсу спеціалізації «Народно – пісенне мистецтво» Анастасія Лимарь, Артем Вовк,Тетяна Рудь, Сніжана Перцьова, Сергій Коробочка, Олег Демиденко, Альона Жижка, Володимир Дараган та інші з Гадяцького училища культури імені І.П. Котляревського під керівництвом викладача Фастовець Л.Є.

Ідею провести акцію «Подаруємо дітям радість» запропонував студентський парламент, головою якого є студентка другого курсу спеціалізації «Видовищно – театралізовані заходи» Іра Науменко.

Працівники та вихованці дошкільного навчального закладу щиро дякують талановитим дівчатам та юнакам за незабутнє свято та щедрі дарунки. М’які іграшки, м’ячі, скакалки, набори для ігор з піском ще довго нагадуватимуть малечі про гостей. Сподіваємося, що зустрічі дошкільнят зі студентами училища культури стануть традиційними.